BAGMASTER Mercury 7B ученическа раница

enter the code here

Категории

Производители

Марки

Разпродажба

Информационен email

BAGMASTER Mercury 7 B ученическа раница


124.90 лв.

7285

Добави в Любими

Клиентите, закупили този продукт, са закупили още:

30 други продукти от същата категория:

BAGMASTER е компания от Чешката република, основана през 2002 г., специализирана в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн.Ученически раници BAGMASTER отговарят изцяло на стандартите на ЕС за качество и безопасност. Изработени са от полиестер 1680D, употребяван за производството на куфари. От 2014 год. раници BAGMASTER имат сертификат от Университета в Пилзен от независима медицинска експертиза за ергономичност и безопасност.

 

Новата серия анатомични ученически раници BAGMASTER - Чехия се отличава с атрактивен и модерен дизайн, ергономичност, качество и безопасност.

 

Ученическата раница е с лека и удобна за носене конструкция, която помага за правилната стойка на детето и равномерното разпределение на тежестта върху раменете. Анатомичният гръб е изработен от специална дишаща материя с вентилираща система, която осигурява преминаване на въздуха между раницата и гърба на детето, независимо от метеорологичните условия и облеклото. Раницата разполага с 3 големи отделения и един допълнителен джоб отпред. Във вътрешната част на едното основно отделение има джоб, в който е поставена подвижна лека алуминиева рамка, която предпазва децата от гръбначни изкривявания. В предното отделение има органайзер за дребни вещи и ключодържател, както и достатъчно място за кутия за храна. Дъното на раницата е изработено от гумирана материя с пластмасови крачета. Презрамките са подплатени и регулиращи се, с много светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата. Към двете презрамки има закрепен допълнителен подвижен колан със закопчаване на гърдите за оптимално разпределение на тежестта.  От двете страни раницата има джобове, в които може да се носи бутилка. 

Висококачественият водонепромокаем материал, от който е изработена раницата, гарантира висока износоустойчивост, предпазване от влага и замърсяване, лесно почистване.

3 години гаранция

 

Размери: 41 х 30 х 20 см

Обем: 19 л

Тегло: 1 кг

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да публикувате коментар.