За нас - Книжарница Първолаче

enter the code here

Категории

Производители

Марки

Разпродажба

Информационен email

Раници и пособия за малки и големи! 

За нас

Нашата компания

Книжарница Първолаче е създадена през 2012 г. Собственост е на "Тео Ком България" ЕООД ЕИК 200617402, с адрес на управление гр. София ул. "Клисура" 15. Ние сме директен вносител на ученически раници и пособия Derform - Полша, St. Majewski - Полша, CYP - Испания, Montichelvo - Испания, Canenco - Холандия, Paso - Полша, KAOS - Словения и др.

Нашата цел

Да зарадваме всяко дете с нещо ново и улесним Вас родителите в избора и покупката на всичко необходимо за училище - от молива до ученическата раница и учебните помагала.

Информация

При нас ще откриете ученически раници, несесери, чанти и портмонета, тетрадки и пособия за училище, учебна литература и помагала, пъзели и игри за свободното време и много други продукти. Тук можете да зарадвате с прекрасен подарък Вашето малко или вече порастнало дете с любим анимационен герой - PEPPA PIG, PAW PATROL, PRINCESS, CARS, SPIDERMAN, BATMAN, FROZEN, SONIC, HARRY POTTER и много други. Продуктите, които предлагаме са с високо качество, произведени от водещи в областта европейски компании.

Забравете загубата на време и нерви в обикаляне на магазини и търсене на нова ученическа раница, учебни пособия, тетрадки и задължителните помагала за училище. Отделете само 10-15 минути за разглеждане и поръчка на продукти от Книжарница Първолаче. Ние ще се погрижим за качествено обслужване на Вашата заявка и бърза доставка до Ваш адрес.

 

За повече информация и контакт с нашия офис, моля използвайте формата "За контакт" (в горната част на екрана), позвънете на тел. 0888762211, 0887799927

или пишете на е-mail: office@parvolache.com

 

Ако сте търговец и желаете да купувате на едро продуктите, които ние внасяме, можете да се свържете с нас на тел. 0888762211

или да пишете на е-mail: office@parvolache.com