BAGMASTER LIM 7C ученическа раница

enter the code here

Категории

Производители

Марки

Разпродажба

Информационен email

BAGMASTER LIM 7C ученическа раница


109.00 лв.

7377

Програма лоялност С купуването на този продукт вие може да съберете до 10 точки по Програма Лоялни клиенти, които да изполвате при следващи поръчки. Вашата сума ще възлиза на 10 точки , които могат да бъдат превърнати във ваучер за 4.00 лв..


30 други продукти от същата категория:

BAGMASTER е компания от Чешката република, основана през 2002 г., специализирана в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн.Ученически раници BAGMASTER отговарят изцяло на стандартите на ЕС за качество и безопасност. Изработени са от полиестер 1680D, употребяван за производството на куфари. От 2014 год. раници BAGMASTER имат сертификат от Университета в Пилзен от независима медицинска експертиза за ергономичност и безопасност.

 

Новата серия анатомични ученически раници BAGMASTER - Чехия се отличава с атрактивен и модерен дизайн, ергономичност, качество и безопасност.

 Ученическата раница е с лека и удобна за носене конструкция, която помага за правилната стойка на детето и равномерното разпределение на тежестта върху раменете. Анатомичният гръб е изработен от специална дишаща материя с вентилираща система, която осигурява преминаване на въздуха между раницата и гърба на детето, независимо от метеорологичните условия и облеклото. Раницата разполага с едно обширно отделение, разделено на три с вътрешна преграда. Има и допълнително отделение под капака с достатъчно място за кутия за храна. Дъното на раницата е твърдо. Презрамките са подплатени и регулиращи се, с много светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата. Раницата има удобен колан на гърдите за развномерно разпределение на тежестта. От двете страни раницата има джобове с цип, в които може да се носи бутилка. 

Висококачественият водонепромокаем материал, от който е изработена раницата, гарантира висока износоустойчивост, предпазване от влага и замърсяване, лесно почистване.

Размери: 36 х 28 х 18 см

Обем: 15 л

Тегло: 1 кг

Гаранция: 3 години

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да публикувате коментар.