BAGMASTER Galaxy 8B ученическа раница

enter the code here

Категории

Производители

Марки

Разпродажба

Информационен email

BAGMASTER Galaxy 8B ученическа раница


129.90 лв.

8343

Програма лоялност С купуването на този продукт вие може да съберете до 12 точки по Програма Лоялни клиенти, които да изполвате при следващи поръчки. Вашата сума ще възлиза на 12 точки , които могат да бъдат превърнати във ваучер за 4.80 лв..


30 други продукти от същата категория:

BAGMASTER е компания от Чешката република, основана през 2002 г., специализирана в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн.Ученически раници BAGMASTER отговарят изцяло на стандартите на ЕС за качество и безопасност. Изработени са от полиестер 1680D, употребяван за производството на куфари. От 2014 год. раници BAGMASTERимат сертификат от Университета в Пилзен от независима медицинска експертиза за ергономичност и безопасност.

 

Новата серия анатомични ученически раници BAGMASTER - Чехия се отличава с атрактивен и модерен дизайн, ергономичност, качество и безопасност.

 

Ученическата раница е с лека и удобна за носене конструкция, която помага за правилната стойка на детето и равномерното разпределение на тежестта върху раменете. Анатомичният гръб е изработен от специална дишаща материя с вентилираща система, която осигурява преминаване на въздуха между раницата и гърба на детето, независимо от метеорологичните условия и облеклото. Раницата разполага с 3 големи отделения и 2 по-малки отделения на лицевата страна. Във вътрешната част на едното основно отделение има джоб, в който е поставена подвижна лека алуминиева рамка, която предпазва децата от гръбначни изкривявания. В предното отделение има органайзер за дребни вещи и ключодържател, както и достатъчно място за кутия за храна. Дъното на раницата е изработено от гумирана материя с пластмасови крачета. Презрамките са подплатени и регулиращи се, с много светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата. Към двете презрамки има закрепен допълнителен подвижен колан със закопчаване на гърдите за оптимално разпределение на тежестта.  От едната страна раницата има джоб, прибран с цип, в които може да се носи бутилка. 

Висококачественият водонепромокаем материал, от който е изработена раницата, гарантира висока износоустойчивост, предпазване от влага и замърсяване, лесно почистване.

Размери: 40 х 29 х 21 см

Обем: 17 л

Тегло: 1 кг

Гаранция: 3 години

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да публикувате коментар.